Google Nexus 9’a Sihirli Kapak Tasarlandı

HTC Nexus 9 tablete koruma sağlayacak Magic Cover dahil olmak üzere birkaç aksesuar ile geldi. Bu eller serbest olarak tabir edilen ayaklı kickstand olarak da kullanılabilir.

Nexus 9 klavyesi istediğiniz bir şey değilse, HTC şimdi 39,99 dolar üzerinden Google Nexus 9 tablet  Magic Kapağını satıyor. Kapak çeşitli renk seçenekleri ile satılıyor. Ancak HTC yalnızca Mercan Ametist varyantını satıyor.

Sihirli Kılıf tablete koruma sunar ve tablet bağlı olduğundan tutmaya yardımcı olan bir mıknatıs ile birlikte geliyor. Kapalı tutulması tablet uykuda olduğunda kullanılabilir bir özellik.

HTC Magic Cover ön veya manyetik menteşe kapağı açılabilir ve tabletin arkasına takılabilir ve herhangi bir sabit eki veya mekanik parçaların HTC Magic Kapak olmadan tablet bağlı kalır. Manyetik eki kapağı otomatik ekran uyandırma destekler ve kapak ön tarafından kaldırıldığında uyku modu açılır. Ayrıca, kamera üzerinde köşe kapağı aşağı katlandığında tabletin arka kısmına yerleştirilen zaman kapak görüntüleme için dik tutulabilir. Yazmak için iki duruş pozisyonu içine katlayabilirsiniz.

Eğer mercan rengi ametist beğenmezseniz, size Şirket ayrıca 1 2 gün tahmini nakliye süresi ile Google Play Store üzerinden çeşitli renkleri satışa sunacak. Bunun için Play Store’u ziyaret edebilirsiniz.

 

Google Nexus 9’a Sihirli Kapak Tasarlandı
Google Nexus 9’a Sihirli Kapak Tasarlandı

Kaynak: HTC

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz