Google Nexus 9 Ve Nexus 6 Fiyatları Belli Oldu

Google Nexus 9 Ve Nexus 6 Fiyatları Belli Oldu

Yeni Android 5.0 L cihazlar resmileştirmek Google’dan haber bekleniyor. Yeni Google Nexus 6 akıllı telefon ve Google Nexus 9 tableti için duyurusunun bugün olmadı bekleniyor. Ancak fiyatlandırma hakkında sızıntılar önceden belirdi.

Fiyatlandırma Google Nexus 9 tablet ve Google Nexus 6 akıllı telefonu için sızdırıldı gibi görünüyor ve her iki cihaz görünüşe göre bugünlerde satışa sunulacak.

Google Nexus 9 tablet fiyatları 16GB WiFi tek model için 399 dolardan başlayacak. 32GB WiFi sunan modeli 489 dolar fiyat ile perakende olacak ve 32GB WiFi bulunan 4G LTE modeli 569 dolardan perakende satışa sunulacak.

Google Nexus 6 akıllı telefonu 64GB modeli 649 Euro olacak ve 32GB modeli için 569 Euro olarak fiyat belirlenmiş görünüyor. Elbette ki bu fiyatlar henüz Google tarafından teyit edilmedi. Ancak fiyatlandırmanın bu şekilde olacağı konuşuluyor.

Bir hatırlatma yapmak gerekirse, Google Nexus 6, 5.2 inç Quad HD ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 işlemci ile gelecek. 3GB RAM ve 13 megapiksel kamera da cihazda yer alacak.

Google Nexus 9 tabletin 8.9 inç Quad HD ekranı ve 3GB RAM, dört çekirdekli Tegra Nividia K1 işlemci ile geleceği söyleniyor. Cihazlar hakkında daha fazla bilgi aldığımızda ya da resmi bir haber geldiğinde kısa süre içinde sizleri bildireceğiz.

Kaynak: phonearena

Google Nexus 9 Ve Nexus 6 Fiyatları Belli Oldu
Google Nexus 9 Ve Nexus 6 Fiyatları Belli Oldu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz