Google Nexus 9 Tablet Eylem Planı

Google Nexus 9 Tablet Eylem Planı

Daha önce Google Nexus 9 tabletin bazı fotoğrafları görünmüştü ve şimdi cihazın eylemlerini anlatan bir video yayınlandı.

Google Nexus 9 tablet alışkanlık yapacak. Gelecek aya kadar satışa sunulacak ve Google’ın yeni Android 5.0 Lollipop tablet özelliğini videoda görüyoruz.

Video Vietnamca oluşturulmuş ama videoda etkin olabilecek bir İngilizce altyazılı gelecek. Yani biz yeni Nexus 9 ile ilk kez tanışacağız.

Google Nexus 9 tablet 64-Bit NVIDIA Tegra K1 işlemci, bazı etkileyici özellikleri ile birlikte ve 2GB RAM dahili hafıza ile geliyor. Tablet ayrıca 2048 x 1536 piksel QXGA çözünürlüğe sahip.  8.9 inç ekran ile de geliyor.

Nexus 9, 16GB veya yer 32GB depolama ile seçim size bırakılmış olacak. Bu depolama alanları donatılmış tablette ön ve arka bakan kameralar ile birlikte gelecek.

Cihazın arka yüzünde otomatik odaklama, LED flaş ve bir f / 2,4 lens ile 8 megapiksel kamera önünde bir 1,6 megapiksel f / 2,4 kamera var.

Google Nexus 9 Android 5.0 Lollipop ile geliyo. Cihazın üç rengi bulunazak ve bu üç renk, Lunar Beyaz, Indigo Siyah ve Kum renkleri mevcut olacak. Cihaz önümüzdeki ay satışa sunulacak.

Kaynak: androidpolice

Google Nexus 9 Tablet Eylem Planı
Google Nexus 9 Tablet Eylem Planı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz