Ancak yine de bu servisin Facebook, Twitter gibi büyük pay sahibi sitelere nazaran biraz daha sönük kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Belki bu yüzden kullanıcılara cazip gelmeyen bu hesap silinmek ve kullanılmamak isteniyor. Biz de bu yazımızla size Google+ hesabını nasıl sileceğinizi anlatacağız.

Öncelikle bu işlemin Google profilinizi tamamen silmek olmadığını söyleyelim. Buradan ulaşacağınız sayfa işinizi görecektir.

Ulaşacağınız sayfanın en alt kısmında yer alan “Gerekli” yazısının yanındaki kutucuğa tıklayarak seçilen hizmeti kaldır diyerek siz de Google+ profilinizi silebilirsiniz. Bunun ardından artık tamamen Google+ dünyasından uzaklaşacaksınız.

Yine de aynı yol ile tekrar Google+ arenasına dönmeniz mümkün kılınmış. Diğer soru ve merak ettiğiniz her şey için yorum bırakabilirsiniz.

google-hesabi-nasil-silinir

Google+ silme

2 YORUMLAR

  1. Merhabalar. Ben bloğumda yaşadığım bir sorunu araştırırken yazınıza denk geldim. Blogspottayım ve gogle+ yı kullanıyorum. 1 haftadır yayınlarıma gelen yorumlar tek tek siliniyor. İşin ilginç tarafı hesabımdan çıkış yaptığımda sayfama giriyorm ve yorumlar duruyor. Hesabıma girdiğimde tek tük yorum kaldığını görüyorum. Sorunu bir türlü çözemedim. Herhangi bir ayarla oynamamıştım. Bir anda başladı sorun…Umarım bildiğiniz bir konudur….Teşekkürler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz