Google Bookmark Manager’ı Resmen Başlattı

Google Bookmark Manager’ı Resmen Başlattı

Google resmen önceden Yıldız kod adlı ve daha etkin yer imlerini yönetmeye yardımcı olmak için yeni ve modern bir kullanıcı arayüzü ile teknolojiyi birleştirdi. Google Arama yeni bir yer imi yöneticisi içeriyor.

Şimdi siz yeni Google Bookmark Manager ile ilgilenen bir görüntü kaydetmek ve yer imlerini daha yararlı hale getirmek için not sağlayan bir web sitesi veya makale imini bulabilirsiniz.

Yeni Google Bookmark Manager artık Chrome tarayıcısı için mevcut ve Chrome webstore’undan indirebilirsiniz. Google Bookmark Manager özellikleri ise aşağıda yer alıyor.

Geliştirilmiş arama: Google tarafından desteklenen arama ile bu zor sayfayı hızla im başlığını bulun. Aynı zamanda im sayfanın içeriğini de gösterecektir.

Konuya göre imleri toplayın: imleri otomatik olarak Tokyo gibi, konuya göre organize edileceksiniz. Klasörler ile kendinizi de fotoğrafta organize edebilirsiniz.

Tanıdık imleri, yeni bir görünüm: Mevcut imler otomatik olarak mümkün olan her yerde görüntü ve açıklamaları ile güncellenmiş olacaktır.

Paylaş: favori yer imleri klasörünüz var mı? Bunu kamu ile paylaşmak ve buna erişmek istediğiniz kişilerle bağlantısını paylaşmak işinize yarayacaktır. Başka her şey gizli kalacaktır.

Yer imleri her yerden erişim: Kayıtlı olan Bookmarkedlarınız otomatikman indirilecektir. Crome bugün yaptığı gibi, tüm cihazlarınızda genelinde yer imlerini senkronize etmeye devam edecektir.

Kaynak: Crome

Google Bookmark Manager’ı Resmen Başlattı
Google Bookmark Manager’ı Resmen Başlattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz