Goolge son rapora göre şimdi Mayıs ayında Google I / O Android Geliştiriciler için konferans düzenliyor ve şirket etkinliğinde Android Pay başlatılacak.

Android Pay hakkında bazı ayrıntılar için Ars Techninca bir rapor yayınladı ve üçüncü parti uygulamalar içinde uygulama ödemeleri için yeni bir platform olacak.

Android Pay görünüşte şirket uygulamaları için bir mobil ödeme seçeneği ekleme sağlayacak ve bu kullanıcıların cihazları kendi banka veya kredi kartı bilgilerini ekleyerek ve tek kademe ödemeleri için izin sağlayacak.

Android Pay API kullanan şirketler yüksek cadde mağazalarında mobil ödeme sunabilecek. Google görünüşe göre sıfırdan bu yeni mobil ödeme sistemi inşa etmeye başlayacak.

Android Pay iyi en azından şu anda, Google Wallet için bir yedek olmayacak ama Google Wallet yeni Android ödeme sisteminden destek alacak.

 

Google Android Pay Ortaya Çıkaracak!
Google Android Pay Ortaya Çıkaracak!

En kısa sürede daha fazla bilgi ile sizleri karşısında olacağız.  Google I / O geliştirici konferansı Mayıs ayında resmi olarak yapılacak ve Android için bu yeni mobil ödeme sistemi üzerinde daha fazla ayrıntı elde edeceğiz.

Kaynak: TechMeme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz