Gmail, kullanıcıların masaüstü bilgisayarlarda birden fazla sayıda olan hesaplarına erişmelerine izin vermişti ancak yeni uygulama sorunsuz arama ve ön izleme özelliğiyle gelen kutusuna çeşitli e-posta servislerinin entegre edilmesini hedefliyor.

Google’ın yaptığı son Android Güncellemesinde en önemli olaylardan biride Gmail E-posta adresleriniz birleştirmesi oldu. Bu durumda tüm hesaplarınızı bir hesapta görebileceksiniz.

Hesaplar arasında geçişe gerek kalmadı
Google’ın Yazılım Mühendisi Regis Decamps, artık hesaplar arasında geçiş yapma zorluğu olmadan e-postaların okunup cevaplanabileceğini belirterek, “Pazartesi gününden itibaren ne olursa olsun artık tüm postalarınızı ‘Tüm gelen kutuları’ seçeneğini kullanarak görebilmeniz mümkün hale geldi. Bu seçenek sayesinde hesaplarınız arasında geçiş yapmadan tüm mesajlarınızı yanıtlayabilirsiniz” dedi.

Pazartesi günü yayınlanan yeni Gmail güncellemesi, birden fazla e-posta hesabı olan kullanıcıları rahatlattı. Tek bir uygulama çatısı altında birleştirilen Gmail hesapları, “Tüm gelen kutuları” isimli menüden açılabilecek. Ayrıca çok yakın zamanda Gmail içerisine kurulan Yahoo ve Microsoft Outlook gibi rakip hizmetlerin hesapları da tek bir menü üzerinden görüntülenebilecek.

Rakip hesaplarda görüntülenecek
Gmail, kullanıcıların masaüstü bilgisayarlarda birden fazla sayıda olan hesaplarına erişmelerine izin vermişti ancak yeni uygulama sorunsuz arama ve ön izleme özelliğiyle gelen kutusuna çeşitli e-posta servislerinin entegre edilmesini hedefliyor. Böylece çok yakın zamanda Gmail içerisine kurulan Yahoo ve Microsoft Outlook gibi rakip hizmetlerin hesapları da tek bir menü üzerinden görüntülenebilecek. Sizce bu uygulama Gmail için avantaj’mı ? yoksa dez avantaj’mı ? Bu konudaki düşüncelerinizi bizim ile paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz