Gmail için Dropbox Beta Crome’da!

Yeni Chrome uzantısı Dropbox Gmail kullanıcıları için oluşturuldu. Gmail için Dropbox Beta Chrome uzantısı ile bağlama ve dosya paylaşımı için farklı pencerelere gitmek zorunda kalmazsınız. Gmail içinde Dropbox kullanmak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş bir yetenek getiriyor.

Uzatma kolay e-postalarda Dropbox üzerinden paylaşılan bağlantıları göndermek için Gmail Oluştur penceresine bir Dropbox düğmesi ekler. Kullanıcılar, büyük dosyaları paylaşmak ve box içine koymak ile yerden tasarruf edebilirsiniz. Uzantı da son kullandığınız dosyalara hızlı erişim sağlayan bir son Dosyalar sekmesi vardır. Bir arama aracı entegre edilen Dropbox, aranılanın kolay bulunabilmesi ya da göndermek istediğiniz dosyaların kolay bulunabilmesini sağlar.

 

Gmail için Dropbox Beta Crome’da!
Gmail için Dropbox Beta Crome’da!

Uzatma ayrıca kullanıcıların e-postalarda paylaşılan Dropbox bağlantıları zengin önizlemesini görmeye izin verir. Ekli dosyalar Gmail üzerinden doğrudan indirilebilir veya kullanıcının Dropbox hesabına kaydedilebilir. Gmail Beta Chrome uzantıları için Dropbox şu anda Chrome Web Mağazası’nda ücretsiz indirmek için kullanılabilir. Bu hafta başlatılan küçük dosya 51.94kb kadardır.

Kaynak: Crome

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz