Giada F110D Küçük Fansız Bilgisayar Tanıtıldı

Giada Çinli bilgisayar üreticisi şekil ve çeşitli konfigürasyonlarda minik masaüstü bilgisayarların bir çizgi sunuyor. Şirketin en yeni modellerinden biri Giada F110D denilen ince, düşük güç bilgisayardır.

Dizüstü bu durumda herhangi bir gürültülü fan olmayacak anlamına gelen pasif soğutma sistemi ile kullanacak 4.5W Intel Celeron N2807 veya 10W J1900 Bay Trail işlemci ile geliyor. Her iki model ile satışa sunulacağı da raporlarda yerini alıyor.

Giada’da F110D 7.5 x 5.9 x 1 ölçülerde ve USB 3.0 ve USB 2.0 portları, VGA ve HDMI portları, flash kart okuyucu, Gigabit Ethernet, 802.11n WiFi ve Bluetooth 4.0 özellikleri bulunuyor.

Bellek ve depolama olmadan bir barebone sistemi ya da bir işletim sistemi olarak satılan olacak ürün 4 GB RAM içeriyor. 2.5 inç SATA sabit sürücü ya da mSATA yarıiletken sürücü ve Windows veya Linux yazılımı destekler.

Bir kişisel bilgisayar olarak kullanabilirsiniz, aynı zamanda ticari veya mesleki ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve iki COM bağlantı noktalarını yanı sıra uzaktan kumanda için bir IR sensörü vardır. Başka bir deyişle, dijital tabela için kullanabilirsiniz ya da diğer uygulamalar nokta-satış-veya bir medya merkezi bilgisayarı olarak kullanmak için TV’ye bağlayabilirsiniz.

 

Giada F110D Küçük Fansız Bilgisayar Tanıtıldı
Giada F110D Küçük Fansız Bilgisayar Tanıtıldı

Kaynak: consept

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz