Gelişmiş Ofis Desteği İçin Yenilikler Sunuyor

Gelişmiş Ofis Desteği İçin Yenilikler Sunuyor

Gelişmiş Ofis Destek Android uygulamaları için güncelleme ile Google Dokümanlar, levhalar, slaytlar sunuyor.

Google, bu hafta da iOS cihazları için aynı Google’ın uygulamalar için geçen haftaki güncelleştirmeleri ile Google Dokümanlar, Ssaytlar için yeni güncellemeleri duyurdu.

Bu hafta güncellemeler Google Android uygulamaları odaklanmak Microsoft Office dosyaları için daha dostça destekler ile her üç uygulamayı barındırır. Dokümanlar, levhalar ve slaytlar sağlayan yeni bir dizi iyileştirme getirmekten mutluluk duyduklarını Google açıkladı.

Google ayrıca gelişmiş erişilebilirlik seçeneklerinin yanı sıra kullanıcılar için bazı sorunlara neden olan problemlerin ve hataları sabitleme ekledi. Google dokümanlar, levhalar ve hızlı gezinti için kaydırma içeriyor. Tek, çift veya fraksiyonel satır aralığını seçmeniz için izin veren bazı yenilikler ile kullanışlı satır aralığı kontrolleri de içeriyor. Ekleyebileceğiniz hareket ile yeniden boyutlandırmak ve güncellenmiş slaytlara metin kutuları, şekiller ve çizgiler döndürmek için uygulamalar da bulunmaktadır.

Yeni güncellemeler hakkında daha fazla bilgi için Google Android uygulamaları detaylar için Google Play Store web sitesinden yardım alabilirsiniz.

Google Dokümanlar Editörler için oluşturma, düzenleme ve telefonunuzdan veya tabletinizden belgeler, elektronik tablolar ve sunumlar üzerinde başkaları ile işbirliği de sağlar. Her şey otomatik kaydedilir ve bir Internet bağlantınız yoksa bile düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca, Office dosyalarını düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

 

Gelişmiş Ofis Desteği İçin Yenilikler Sunuyor
Gelişmiş Ofis Desteği İçin Yenilikler Sunuyor

Kaynak: Google

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz