Samsung önceki MWC fuarında çok konuşulan Samsung'un amiral gemilerini Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge‘i tanıttı.

Samsung önceki MWC fuarında çok konuşulan Samsung‘un amiral gemilerini Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge‘i tanıttı…

Bu tanıtımın ardından Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge hayranları bu akıllı telefonlara sahip olmak için merakla beklerken, Samsung, hayranlarına sevineceği bir haber verdi.

Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge akıllı telefonlarını Hollanda‘da ön siparişe sunduklarını açıklayan Samsung, “şimdiden aldığımız siparişlerin toplam tutarı 70 Milyon$ seviyesine ulaştığını belirttiler”.

Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge akıllı telefonlarının 32, 64 ve 128 GB dahili depolama olmak üzere üç farklı modeli mevcut.

32 GB’lık modelinin ön siparişe sunulduğu Hollanda’da Samsung Galaxy S6 ve  Samsung S6 Edge’e sahip olmak istiyorsanız ödemeniz gereken miktar 850€ olacak.

Belirttiğimiz gibi şimdilik 32 GB’lık modeli ön siparişte ancak, gelen bilgiler ilerleyen zamanda, 64 ve 128 GB’lık modellerinin de ön siparişe sunulacağı yönünde.

Geçtiğimiz haftalarda “Samsung’un Gerileme Dönemi” adlı haberimiz yayımlandıktan sonra, Samsung ön siparişe sunmuş olduğu akıllı telefonları Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge ile bu gerileme döneminden tekrar yükseliş dönemine çıkarabilecekler gibi..

Samsung önceki MWC fuarında çok konuşulan Samsung'un amiral gemilerini Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge‘i tanıttı.
Samsung önceki MWC fuarında çok konuşulan Samsung’un amiral gemilerini Samsung Galaxy S6 ve Samsung S6 Edge‘i tanıttı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz