Galaxy S6 Edge Aslında Başka İsimle Gelecek!

Kavisli kenarlara sahip bazı akıllı telefonlar zaten var. Samsung, bu cihazların birini yaptı ve yenisini sunacak. Bu kavisli kenarlar cihazın üstünde olmadan görülebilir kullanıcı bildirimleri göstermek için yapıldı. Söylentiler Samsung kavisli kenarlara sahip başka bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına işaret ediyor.

Şimdi Galaxy S6 Edge’nin iddialarını kanıtlayan yeni bir rapor geldi. Sanayi kaynaklarına göre, Samsung akıllı telefon Galaxy S Dual Edge adında olacak.

Bu isim değişikliği büyük bir anlaşma olmasa da, başka bir çerez kaynak teklifleri Galaxy S Dual Edge tanımlaması biraz zor olabilir. Samsung kavisli kenarları kullanmak istedi ve kenarları herhangi bir bildirim veya diğer verileri gösterme ile sınırladı.  Ancak kavisli kenarlar sadece stil için cihazda yer alabilir. Bu iyi satan Galaxy S Dual Edge tutacak gibi düşünülüyor ama doğru da olmayabilir.

 

Galaxy S6 Edge Aslında Başka İsimle Gelecek!
Galaxy S6 Edge Aslında Başka İsimle Gelecek!

İsimsiz kaynak Galaxy S Dual Edge’nin boyutunun Galaxy Note Edge’den küçük olacağını söyledi. Yani, çift kenarlı ekranını büyütmek muhtemelen zor oldu. Daralmış ekranı sayesinde hiçbir mesaj alarmı veya bilgi depolama fonksiyonları olacağı da düşünülmüyor.

Kaynak: Business Korea

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz