Bu noktada çok önemli bir adım atan Samsung amiral gemi modelleri için hızlı şarj özelliğini ortaya koyarak rakipleri önünde adeta bir sıfır öne geçti ve çok cezbedici bir hizmeti takipçilerine sunmuş oldu.

Hızlı şarj ile birlikte artık Samsung amiral gemi modelleri çok kısa bir zaman dilimi içerisinde tam olarak şarj olabiliyor. Fakat bazı Galaxy modelleri var ki bu durumu desteklemiyor ve desteklememesine rağmen bazı kullanıcılar tarafından hızlı şarj adaptörü ile şarj ediliyor. Peki bu tarz durumlar telefonunuz için sakıncalı olabilir mi?

Bu sorunun yanıtı bu güne kadar belirli olmasa da geçtiğimiz günlerde bir kişinin yaşadığı olay ile cevabını bulmuş oldu. Zira söz konusu kişi Galaxy S4 modelini kullanıyordu ve telefonunu sevgilisinin hızlı şarj cihazı ile şarj etmek istedi. Telefonunu şarj olması üzerine bıraktı ve sabah kalktığında şok bir durum ile karşı karşıya kalmıştı.

Gördüğü tablo ise adaptörün kablosunun erimiş olması ve cep telefonunun bir kısmının yanmış olması idi. Yani siz de artık hızlı şarj özelliğini desteklemeyen telefonları bu tarz adaptörler ile kullanırken bir kez daha düşünün.

Kaynak: İnternet

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz