Samsung phablet kapsamında olan dev telefonu hepsiburada com sitesine özgü olarak sadece belirli bir süre için avantajlı fiyatlardan satışa sunuyor.

Büyük ekranlı telefona ihtiyacınız varsa Galaxy Note 3 hala piyasada bulunan en iyi telefonlardan biri. Kısa süre için bu cihazı hepsiburada com adresinden yüzde yirmi indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Galaxy Note 3, 5.68 inç Super AMOLED ekrana sahip ve full HD çözünürlük sağlıyor. İnç başına 386 ppi piksel değer yaratan bir ürün. Ayrıca güç tüketiminde de yüzde yirmi beş tasarruf sağlayarak bataryanın bitmemesine yardımcı oluyor.

Ürün ile mobil kullanım avantajlarından dev ekranda yararlanacaksınız. Galaxy Note 3’ü ve Hp inter Core 5i gibi birçok teknolojik ürünü indirimli olarak hepsiburada com adresinden satın alabilirsiniz. Kampanya çok kısa bir süre için stoklarla sınırlı ve yüzde yirmi indirim sağlıyor. Ayrıca Denizbank kredi kartına sahipseniz 36 aya varan taksit seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Büyük ekranlı dev telefon Samsung’un amiral gemilerinden biri ve en sevilenleri arasında yer alıyor. Bu cihaz geçtiğimiz yıl tanıtıldı ama yakında yeni telefonlar tanıtılmadan önce uygun halde böyle bir telefona sahip olma ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için acele etmelisiniz. Yüzde yirmi indirim fırsatı ile bu telefonu normal fiyatından 400 – 500 TL daha uygun bir fiyata almış olacaksınız.

SAMSUNG GALAXY NOTE 3
SAMSUNG GALAXY NOTE 3
Paylaş
Önceki İçerikEylül’de AMD Radeon R9 285
Sonraki İçerikiPhone 6 Boyutları Sızdı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz