Samsung’un gelecek nesil akıllı saati ile ilgili yeni dedikodular yayıldı. Kavisli bir ekrana sahip olacağı söylenen Galaxy Gear 3’ün yakında tanıtılacağı söylenmeye başlandı.

Samsung, yeni Galaxy Gear 3 akıllı saatini teknoloji severler ile buluşturmaya hazırlanıyor. Geçen sene Eylül ayında Galaxy Gear ile ilk akıllı saatini sunan Samsung daha sonra bir yıl içinde 5 model tanıttı ve bu alanda da model çeşitliliğine önem verdiğini göstermiş oldu.

PocketNow sitesi tarafından ortaya atılan iddialara göre Samsung 6. Akıllı saati olan Galaxy Gear 3 ‘ü Eylül’de tanıtabilir.  Galaxy Gear 3 için yeni tasarım yapıldı ve bu tasarımlara dair bazı ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Saat belirgin kavisli ve dikdörtgen bir ekrana sahip olacak diye düşünülüyor. Galaxy Gear 2’deki kare ekran yerine boyutu genişleten bir tasarım yapılması bekleniyor. Galaxy Gear 3’teki yan çerçeve yapısı da incelecek.

Cihazın kamerası olmayabilir.

Detayları belirten kaynakların bir diğer iddiası ise yeni akıllı saatte kamera kaldırılacak ve yerini hücresel radyo özelliği alacak. Tüm bunlar dışında bazı ayrıntılar hala bilinemiyor ve bazı ayrıntılar da kesin değil. Galaxy Gear 3 ‘ün yılın başlarında ortaya çıkan Galaxy Solo olarak ad verilen dahili SIM kart girişi bulunan model olup olmadığı bilinmiyor. Ancak Samsung yeni akıllı saati ile ilgili sürprizler yapacağı düşünülüyor.

GALAXY GEAR 3
GALAXY GEAR 3
Paylaş
Önceki İçerikAvrupa’ya Özel Galaxy S5 LTE-A
Sonraki İçerikGalaxy Mega 2 Satışta
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz