Galaxy Alpha Gorilla Glass 4 Kullanıyor

Samsung İphone gibi 6 inç altı modellerinde şıklık ve özellik onuşunda yarışabilecek olan akıllı telefonu Galaxy Alpha Gorilla Glass 4 kullanıyor. Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Galaxy Alpha metal alaşımlı şık tasarımı ile küçük tasarımları ile oldukça beğenilmişti. İncelemelerinde Samsung Galaxy Alpha’nın TBC ekran koruması olduğundan söz etmiştik. Samsung Gorilla Glass 3 kullandığına dair bir açıklama yapmamıştı ve kurumsal sitesinde TBC olduğu söylenmişti.

Ancak akıllı telefon Corning Gorilla Glass 4 ekran koruması ile birlikte gelecekmiş. Galaxy Alpha Samsung Galaxy S5 yerine iPhone 6’nın rakibi olarak gösterildi. Metal alaşımlı çerçevesinin yanı sıra Corning Gorilla Glass 4 içerikli olan Anroid cihazlarda bir ilkede imza atmış oluyor. Corning Gorilla Glass 4 0.7 mm kalınlığında ve Gorilla Glass 3 sürümüne göre daha ince. Corning Gorilla Glass 4 kalınlığı tam olarak 0.4 mm kalınlığında. Galaxy Alpha oldukça ince bir akıllı telefon ve inceliğinin ana sebeplerinden birinin Gorilla Glass 4 olduğu söylenebilir.

Bu bilginin yayılmasından sonra iPhone 6’nın tam karşısına niye Samsung Galaxy Alpha’nın getirildiği şimdi daha iyi anlaşılıyor. Bu bilgi ile de Galaxy Alpha’nın satış rakamlarının artması bekleniyor.

 

Galaxy Alpha Gorilla Glass 4 Kullanıyor
Galaxy Alpha Gorilla Glass 4 Kullanıyor

Kaynak: techradar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz