Galaxy A5’e Android 5.0 Lollipop Güncellemesi Gelmeye Başladı

Güncellemelerin ardı arkası kesilmiyor, Akıllı Telefonların uygulamalarının sürekli güncelleme almaları biraz sıkıcı olsada güvenliğimizin için gerekli, Samsung Galaxy A5’e Android 5.0 Lollipop Güncellemesi yavaş yavaş gelmeye başladı.

Samsung’un son amiral gemilerinden Samsung Galaxy A5 modeline bugün itibari ile gelen güncelleme bazı bölgelerde gelmiş olsada her ülkeye aynı anda gelmiyor. Geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy A7 modeli için sunduğu işletim sistemini şimdi de hızlı bir şekilde Galaxy A5 modeli için kullanıcılarına sundu.

Android Lollipop güncellemesi ilk olarak Polonya‘da başladı. Söz konusu güncellemenin birkaç hafta içerisinde tüm dünyada indirilebilir hale gelmesi bekleniyor. Güncelleme sonrasında cihazlarda yüklü olacak olan Android 5.0.2 sürümü sayesinde Google’ın yeni tasarım anlayışı olan Materyal tasarım, kilit ekranında bildirim görüntüleme, yeni bildirim ekranı gibi birçok yeni özelliklerde telefona yüklenmiş olacak.

Android Lollipop güncellemesi Samsung Galaxy A7 modelinde olduğu gibi performans, kararlılık ve batarya ömründe iyileştirmeler yapmayı vaadediyor. 911 MB boyutundaki güncelleme Kies ve OTA üzerinden yükleme olanağı sunuyor.

Samsung Galaxy A5 modeli için yeni yazılıma burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz, fakat bu kurulumun cihaza otomatik gelmemesinden dolayı sorumluluğu da sizin oluyor. Bu nedenle cihazınız garanti dışı kalabileceğini de hatırlatalım. Güncellemeler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir bizim ile paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz