Full HD Dokunmatik Ekran İle HP Chromebook 14

HP’nin en son Chrome OS dizüstü Full HD ekran özelliği olan Chromebook’larla biridir. Aynı zamanda bir dokunmatik ekranı vardır. Her iki özelliklere sahip olan modellerinden birini yapan HP yeni bilgisayarını sundu.

HP Chromebook 14-x050nr Touch da 4 GB RAM, flah depolama 32 GB ve bir NVIDIA Tegra işlemci K1 paketleri içeriyor.

440 dolar için satılmaktadır. HP ilk kez Eylül ayında yeni NVIDIA Tegra destekli Chromebook’ları açıkladı ancak bu model son zamanlarda satın alınabilir hale geldi.

Dizüstü bilgisayar, Bluetooth 4.0, WiFi 802.11ac destekler 1 USB 3.0 portu, 2 adet USB 2.0 portu, HDMI çıkışı vardır ve bir 14 inç, 1920 x 1080 piksel ekrana sahiptir. HP çalışma süresi 8 saatten fazla giden 37 Wh bataryası bulunuyor.

HP’nin Chromebook 13.5 x 9.5 x 0.7 ölçülerinde 3.8 kilo ağırlığındadır.

440 dolar fiyatla satışa sunulacak bir Chrome OS dizüstü bilgisayar için biraz pahalı olduğunu düşünebilirsiniz. Google’ın dizüstüsü yüksek çözünürlüklü ekranı vardır. HP’nin daha hızlı bir işlemciye sahip olmasına rağmen bir Google Chromebook Pixel, yüksek çözünürlüklü, dokunmatik ekrana sahip bir model arayan kişiler için birkaç diğer seçeneklerden biri olabilir.

HP gibi küçük 280 dolardan satışa sunulan küçük ekranlar, Intel işlemciler içeren bazı modellerde ve diğer seçenekleri ile diğer Chromebook’ları sunmaya devam ediyor.

 

Full HD Dokunmatik Ekran İle HP Chromebook 14
Full HD Dokunmatik Ekran İle HP Chromebook 14

Kaynak: OMG Chrome

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz