FryCry 5 Oyun Meraklılarını Başına Toplayacak

Günümüz gençleri hatta orta yaştaki insanlar dâhil o gurup eski atariciler diye tabir edilir, oyun sektörünü büyük bir merakla takip etmektedirler. Yaygınlık ve tanıtıma pek fazla ihtiyaç duymayan bu sektör içinde iyi bir oyunsanız kitleleri kendinize çekip oyununuzu oynatabiliyorsanız ilerlememeniz için bir neden yok. Çok yüksek yatırım ve emek sarf edilen oyunlar piyasada oldukça fazla satış rakamlarına ulaşabilmektedir. Özellikle çok fazla oynanan oyunların seri halinde çıkma sebebi de budur. Belli bir hayran kitlesi yarattıktan sonra o sayı asla düşmüyor aksine artarak ilerliyor.

Hayran sayısı bakımından kitleleri peşinden sürüklemiş olan FryCry oyunu da efsane oyunlar kervanına katıldı. İlk oyunundan buyana 4 farklı seride oyun çıkartan yapımcılar yeni bir seri daha çıkartmanın peşindeler. Oyuncu sayısı bakımından kendisini aşan bu oyunun bir çok özel denebilecek oyun gibi hayranları bulunmaktadır. Yeni seri olarak çıkacak oyunun adı FryCry 5 olarak piyasaya çıkacaktır. Oyunun ilk görüntülerinden bazı eleştirmenler FryCry 4 oyununa benzetse de grafik ve oynanabilirlik açısından oldukça iyi bir seviyeye çıkmış.

Serinin son oyunu olan FryCry 5 sadece karşınıza çıkan düşmanlarla değil zor şartlar altında ilerlediğiniz mekândaki vahşi hayvanlarla da uğraşmanız gerekecek.

FryCry 5 Oyun Meraklılarını Başına Toplayacak
FryCry 5 Oyun Meraklılarını Başına Toplayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz