FingerKey Mac TouchID Kilidi Hazır Mı?

FingerKey iPhone Apple’ın TouchID kullanarak Mac kilidini açmak için kullanılan bir sistemdir. Bu sistem sizin de olabilir. Sizin iPhone’nunuz için yeni bir uygulama iyi cihazınıza iyi gelecektir. Uygulama 256-bit AES şifreleme ile birlikte gelmektedir.

iPhone 5S, iPhone 6 ve 6 Plus ve aynı zamanda son iPad’lerde olacak olan uygulamadır. Aslında tam doğru bir şekilde bakılırsa FingerKey uygulaması görünüşte, TouchID destekleyen Apple’ın tüm cihazlarında çalışır.

iPhone 6 – iPhone 6 Plus ürünlerinin sahipleri bu uygulama ile ilgili sorunlar yaşıyor gibi görünse de, uygulamanın geliştiricisi onlar bir güncelleme üzerinde çalışıyor olduklarını söyledi. Bu yüzden siz de uygulamayı kullanmayı düşünüyorsanız bu sorunlar çözülene kadar beklemek sizin için daha iyi olabilir. Uygulama düzeldiğinde kullanmak mantıklı bir tercih olacaktır.

Uygulamayı test etmeniz şuan bir şansınız olmayacak henüz FingerKey test edilemiyor.  ABD’de 1,99 dolar fiyat ve İngiltere’de 1,49 Euro için iTunes’de kullanılabilir. Bu yüzden bu platform üzerinde uygulama hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Doğru çalışıp çalışmadığını teyit etmeniz için yorumlardan yardım alabilirsiniz.

FingerKey Mac TouchID Kilidi Hazır Mı?
FingerKey Mac TouchID Kilidi Hazır Mı?

Kaynak:  9 to 5 Mac

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz