Piyasaya çıkmak üzere olan Fifa 2015, her yıl biraz daha gerçeğe yakın görüntü kalitesine ulaşıyor. Tarihi boyunca geliştirdiği en iyi son oyununu görücüye çıkaracak olan FİFA’nın yıldız oyunculara vereceği güç seviyeleri belli oldu

Bilgisayar ve play station’da oyun tutkunlarının yıllardan beri takip ettiği ve severek oynadığı FIFA oyunları, her yıl yeni bir oyunla piyasaya giriyor. Hazırlıkları tamamlanan hatta 2016 ve 2017 yıllarında çıkacak modeller için çalışmalarına başlanan Fifa 2015, oyun özelliklerine dair yeni görüntüler ve bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Fifa ilk olarak bilgisayarlar için geliştirilmişti fakat günümüzde Playstation’da konsol üzerinden karşılıklı olarak oynamanın cazibesiyle bu alanda daha çok sevilmeye başlandı. Yine de bilgisayar üzerinden de oynayanların sayısının Ps’cilere yakın olduğu bu popüler oyunu oynamak için kullanıcıların bilgisayarlarının Windows 7 ve 8 işletim sistemlerinden birinde çalışıyor olmalı. Sistem gereksinimlerini çok önceden bildiren Fifa, 15 Gb’lik bir alan kaplıyor ve en az 8 Gb Ram desteği istiyor. Playstation ve Xbox içinde üretilen oyun onlar üzerinden oynanırken de birebir aynı özellikleri bulunduracak.

Yıl içinde gösterdikleri performansa göre oyuncuların benzerlerini oluşturan oyunun her yıl hangi futbolcuya ne seviye vereceği bekleniyor. En iyi 10 oyuncunun belirlendiği oyunda; Arjantinli yıldız Sergio Aquero 88 seviyesinde. Dortmund’da parlayan ve Bayern Münih’e transfer olan tecrübeli yıldızı Lewandowski 88, daha önce 86 gücünde olan Yaya Toure 88, Galatasaray’ın eski oyuncusu Ribery 89, R.Madrid’e geçtiğimiz sezon rekor ücretle gelen Gareth Bale 89, Hollandalı yetenek Robben 89, Liverpool ile Premier Lig’i dağıtan Luis Suarez 90, fantastik yıldız İbrahimoviç 91 oyun seviyesinde geliştirildi. Fifa 2015’in en güçlüsü ise 94 seviyeyle Christiano Ronaldo ve Messi oldu.

Gol teknolojisi getirilen oyunda futbolcular arasındaki tartışmaların önüne geçilmeye çalışılacak. Kalecilerin daha zeki olduğu oyunda golcülere daha fazla iş düşecek. Önümüzdeki günlerde demosunun da yayınlanacağı oyun kullanıcılara ön fikir verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz