Dünyanın en iyi ve popülaritesi en yüksek spor ve futbol oyunlarının başında gelen Fifa serisinin yeni üyesi olacak olan  Fifa 16‘nın piyasaya sürüleceği tarih bir süre önce 24 Eylül 2015 olarak açıklanmış ve dünyanın dört bir yanındaki oyun tutkunları bu tarihi dört gözle beklemeye başlamıştı. Oyunda yapıldığı söylenen oynanış ve grafik özellikleri konusundaki yenilikleri ilk gözlemleme fırsatımız ise 8 Eylül 2015 tarihinde kullanıma sunulacak olan Fifa 16 demo sürümü olacak.

Ayrıca serinin bu yeni oyununda karşımıza çıkan ve özellikle Türk oyun severleri yürekten heyecanlandıracak bir başka yenilik daha bulunuyor. O da oyunda yer alacak olan Türkçe dil seçeneği. PC, Xbox ve Plastation 4 platformları için piyasaya sürülecek olan oyundaki Türkçe dil seçeneği şimdiden ülkemizde heyecanı doruğa tırmandırmış gibi görünüyor.

Demo sürümünde de en azından oyundaki başı çeken oyun modlarını deneyimleme fırsatı sunacak olan Fifa 16’nın çıkmasına yaklaşık 1 ay kala 8 Eylül’deki demoyu sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz