Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet İle Uzay Devri

KTM-inpred OG bestiale ve İsviçreli tasarımcı Yacouba Galle tarafından tasarlanmış olan Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet ilginizi çekebilir.

Bir sonraki yıl satın almak için kullanılabilir olacak ve 280.000 $ dan fiyat ile satışa sunulacak motorsiklet 801cc, 3-silindirli, 170 beygir ısmarlama streetfighter ile donatılmıştır.

Fütüristik görünümlü Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet egzotik malzemelerden yapılmış ve özel bir ikiz-şok, anti-dalış ön süspansiyon ile donatılmıştır. Sadece 50 Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet hazırlanmıştır ve 280.000 $ başlangıç fiyatı ile satılacak. Gelecek yıl üretime başlanacak olan ürün bekleme listesine adını yazdıran kişilere satılacaktır.

-Bisiklet çerçeve titanyumdan inşa edilmiştir ve ön çatal birim ve salıncak karbon fiber inşa edilmiştir. Motosiklet jantlar da karbon fiberden imal edilecek ve elektronik olarak kontrol edilecek – amortisör sistemi tasarımcısı Galle diyor. Bisiklet bitmiş ağırlığı yaklaşık 155 kg ve 801cc inline üçlü motoru yaklaşık 170 hp üretmesi bekleniyor.

 

Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet İle Uzay Devri
Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet İle Uzay Devri

Fütüristik Feline One Swiss Streetfighter Bisiklet’e Feline Motosiklet web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Gizmag, Feline Motorcycles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz