Sanal asistanlar son telefon ve yazılım ürünlerinin vazgeçilmezleri arasına girmeye başladı. Daha önce Google, Microsoft ve Apple gibi teknoloji dünyasının en büyük isimleri çıkardıkları sanal asistanlar ile kullanıcılarının karşısına çıkmıştı. Şimdi ise sosyal medya devi Facebook‘tan benzer bir hamle gelecek gibi görünüyor.

Bu sanal asistanın adı ise Moneypenny olacakmış. Zira firma James Bond filmindeki patronun kişisel asistanı olarak görev yapan Miss Moneypenny’den esinlenmiş. Bu asistanın ise diğerlerinden farklı olacağı kesinlikle belirtiliyor. Zira anlık mesajlaşma aracı Facebook Messenger‘a entegre olarak kullanıma sunulacak olan bu asistan internet üzerinden alışveriş yaptığınızda da size yardımcı olabilecek.

Daha önce para transferi özelliğinin de eklenmesi ile iyiden iyiye efektif bir mesajlaşma organı haline gelen Facebook Messenger ise bu sayede büyümeye ve kitlesini artırmaya devam edecek gibi görünüyor. Teknoloji dünyasının bu gelişimi artık alışverişte bile bize yardımcı olabilecek sanal asistanlar ile iyiden iyiye hızlanacak desek yanlış olmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz