Evolve’de Medic Caira Oynanış Ve Becerileri

Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından gelecek yılın başında yayınlanacak yeni Evolve oyununun başlatması için sabırsızlanan oyuncular vardır. Evolve Medic Caira karakteri oyunculara güzel deneyimler sunacak.

Yeni Evolve oyunu bu yıl lanse edilmesi bekleniyordu ama şimdi 2015 Şubat ayına itilmiş ve 4 oyuncu kontrollü karakterlerle oynanıyor.  Oyuncu kontrollü tek bir canavar ile bir ortam sağlamaktadır. Tıpçı sınıfı da Caira’da bulunmaktadır.

Evolve 10 Şubat 2015 tarihinde piyasada olacaktır ve Sony’nin PlayStation 4 ve Microsoft’un Xbox One’ı yanı sıra bilgisayar sistemlerinde oynamak için hazır olacaktır.

Evolve oyunu oyuncu sığınması için bazı sanayi elemanları ile, büyük bir ormandan ve çeşitli haritalardan oluşur. Yerel yaban hayatı öldürme yoluyla avcılar ve canavar oyuncular tarafından alınabilir çeşitli güç upsları vardır.

Canavar ya da avcıları öldürmek ya da böyle bir insan tabanı veya güç santrali yok etmek gibi bir ikincil hedefi tamamlamak Zafer olacaktır. Canavar öldürerek avcılar için zafer elde edilir. Bir avcı, bir destek, bir tıpçı ve bir saldırı sınıfı ile avcılar dört sınıftan oluşur. Her sınıf farklı oyun stilleri ile farklı avcılık çeşitleri içerecektir.

Evolve’de Medic Caira Oynanış Ve Becerileri
Evolve’de Medic Caira Oynanış Ve Becerileri

Kaynak: Joystiq

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz