Teknoloji Sende - Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, erbaş ve erlerin özellikleri TSK tarafından belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonları ile belirli zamanlarda ve belirlenmiş telefon numaralar ile konuşma imkanına kavuşturulacağı açıklandı.

Teknoloji Sende – Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, erbaş ve erlerin özellikleri TSK tarafından belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonları ile belirli zamanlarda ve belirlenmiş telefon numaralar ile konuşma imkanına kavuşturulacağı açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığından, erbaş ve erlerin özellikleri T.S.Kuvvetleri tarafından belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonları ile belirli zamanlarda ve belirlenmiş numaralar ile konuşma imkanına kavuşturulacağı açıklandı. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde verdiği haberde, “Türk Silahlı Kuvvetlerine emanet edilmiş Vatan evlatlarının” aileleri ile iletişimini geliştirmek, moral ve motivasyonu yükseltmek maksadı ile kışlalarda cep telefonlarının belirli şartlar ve saatlerde kullanılmasına yönelik çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Yazılı Açıklamada, “Uygulamanın başlaması ile birlikte erbaş ve erlerimiz genellik ile Türk Silahlı Kuvvetlerince belirlenmiş ve onaylanmış cep telefonları ile belirlenmiş saatlerde ve belirlenmiş telefon numaralar ile aileleriyle konuşma imkanına kavuşacaktır” açıklamalarında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz