Volvo XC90 Sanal Sürüş Keyfi

En Kaliteli Araçlarla Sanal Test Sürüşü Yapın

Ağustos ayında, Volvo XC90 denilen son yeni otomobil modelini tanıttı. Yani SUV kabin içinde paketlenmiş bazı ilginç teknolojiye sahip olarak geliyor. Volvo artık Android kullanıcıları için bir uygulama duyurdu ve iPhone kullanıcıları için 18 Kasım’da uygulama kullanılabilir oluyor.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi en iyi performansı sağlayabilmek için Google CardBoard sanal kulaklık ile birlikte kullanabilirsiniz. Yapısı açısından sistem sanal kulaklık ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Cardboard kulaklığınız yok yalın uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama XC90 hayranları bir dağ yolundan aşağı sürüş içeriyor.

Uygulama 4 veya daha yüksek sürümlerde Google Nexus, iPhone 5 veya Samsung Galaxy S4’ten daha yüksek cihazlarda kullanılabilir. Ayrıca Galaxy Nexus üzerinde iyi çalışır ve Moto X ‘de XC90 sanal sürüş testi için kullanılabilir. AWD ve bir zorunlu indüksiyon motor üreten 316hp ve maksimum 295 -ft tork ile geliyor. Google Cardboard ile sanal test sürüşü SUV araçlarından birini satın almak için sizi ikna edebili. ABD’de araba satılıyor ve satın almak için denizaşırı ülkelere izin veriyor. Yani aracı İskandinav ülkelerinden teslim alabilirsiniz.

Volvo XC90 Sanal Sürüş Keyfi
Volvo XC90 Sanal Sürüş Keyfi

Kaynak: Volvo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz