Herkes gördüğü rüyayı hemen bilgisayar başına girip rüyada yılan görmek diye aratıyormuş, bu yüzden rüyada yılan görmek en çok aranan rüya tabirlerinin başında geliyor. bizde derlediğimiz rüyada yılan görmek ile ilgili makale hazırladık umarım beğenirsiniz

Yandex’in 2014 yılının ocak ve 2015 in nisan aylarında yaptığı araştırmaya göre rüyamızda en çok yılanı görüyormuşuz. Herkes gördüğü rüyayı hemen bilgisayar başına girip rüyada yılan görmek diye aratıyormuş, bu yüzden rüyada yılan görmek en çok aranan rüya tabirlerinin başında geliyor. bizde derlediğimiz rüyada yılan görmek ile ilgili makale hazırladık umarım beğenirsiniz.

Rüyada yılan görmek yılanın rengi, cinsi, büyüklüğü ve rüyadaki davranışı gibi faktörlere bağlı olarak aşağıdaki mesajları verir.

Rüyada yılan görmek rüya tabiri bu faktörler göz alınarak yapılmalıdır.

İnsanın yılan görmesi önemli bir rüyadır ve dikkatle yorumlanmalıdır.

  • 1. Yılanlar gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz gizli korkular ve endişeleri simgeleyebilir.
  • 2. Yılan ihanet ve düşmanlığa, gizli düşmanlara işaret edebilir.
  • 3. Rüyada yılanlar ayartılmak, yoldan çıkarılmak konusunda uyarı yapabilir.
  • 4. En önemli mesaj budur. Yılanlar yaşam enerjisi ve sağlık konusunda mesaj verebilir. Çünkü yılanlar yüzyıllardır sağlık sembolüdür.

ruyada-yilan-gormek

Yatakta yılan görmek: tabiri cinselliği temsil eder, cinsel yaşam konusunda bazı endişeleriniz olduğunu işaret eder.

Kıvrılmış yılan:, yılanın kıvrıldığını görmek sindirim sisteminde bir rahatsızlık olduğunu işaret edebilir. Mide, bağırsak hastalıkları veya bir zehirlenme ifadesi olabilir.

Evde yılan:  yılanı evde görmek hayalperest yada kavga içgüdülerini işaret eder. İster hayalperest, isterse kavga içgüdüsü hangisi olursa olsun her an evde bir tartışma yaşanmasına yol açabilir. Bu konuda dikkatli olmanızı işaret eder.

Ağızdan yılan çıkması: ağzından yılan çıktığını görmek şifa, yükselen yaşam enerjisinin bir ifadesi olduğu gibi içinizdeki yaratıcı gücü doğru yönlendirme yeteneğine sahip olduğunuzu ve bunu kullanmanız gerektiğini işaret eder

Rüyada yılan tutmak: yılan tuttuğunu görmek kendini yenileme, eski gücüne kavuşma, gelişimi simgeler.

Evde yılan beslemek: yılan beslediğini görmek yaşamınızda kişisel olgunluğa eriştiğini’zi, yaşamın anlamı ve sırları konusunda ilerlemekte olduğunuzu simgeler.

Yılanla boğuşmak: yılanla boğuştuğunu görmek ölümle yaşam arasında bazı çelişkiler içinde olduğunuzu, ölümü ve öbür dünyayı aklınıza taktığınızı ifade eder. Gerçek yaşamınızda bu çelişkilerden kurtulmak için dengeyi sağlamalı, bu dünya için yapmanız gerekenleri ihmal etmemeli, öbür dünya için ibadet vb. şeyleri yapmalısınız.

Rüyada ağzına yılan girmesi: ağzına yılan girdiğini görmek aldığınız bir destek ile yaşama sevincinizde bir artış, yaşam enerjinizde bir yükselme olduğunu, sağlıklı güzel günlerin geleceğini simgeler.

Yılandan korkmak: yılandan korktuğunu görmek Yılan kuvvet ve enerji demektir. Ondan korkmak içinizdeki yaşam gücü, gizli veya potansiyel enerjiyi kullanmamak demektir. Derhal buna bir son vermeniz gerektiğini ifade eder.

Yılanın fare yediğini: yılanların böcek yakaladığını veya yılanın küçük bir hayvan yediğini görmek hayatta ayakta kalmak için öncelikle beslenmenize dikkat etmenize işaret eder.

Gökyüzünden yılan düşmesi: gökten yılanların düştüğünü, yılan yağdığını görmek aklını yeterince kullanmadan sadece içgüdüler ve alışkanlıkları ile sizi yönetenler olduğunu ve sizin buna isyan etmek üzere olduğunuzu ifade eder.

Vücudundan yılan çıktığını görmek: açıklaması aile fertleri arasında bir tartışmaya, bir aile içi kırgınlığa işaret eder.

Ağzından yılan çıktığını görmek: rüyada ağızdan yılan çıkması gerçek yaşamınızda söylediğiniz bir kötü sözden dolayı zara görmeye işaret eder.

Rüyada yatağında yada yastığında yılan öldürmek: anlamı tanıdığı birinin hastalık haberini almaya işarettir.

Yılan ile boğuşmak: yılan ile boğuştuğunu görmek rakiplerinizin sizi sürekli izlediğini ifade eder. Boğuşmadan galip çıkmak, rakiplerinizin size zarar veremeyceğini gösterir.

Rüyada yılan kesmek: yılanı doğramak, yılan parçalamak, yılanı parçalara bölmek içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan sorunları parçalara bölerek, onları birer bire çözerek kurtulacağınızı simgeler.

Yılan tutmak yılan yakalamak, yılan tuttuğunu, yılan yakaladığını görmek sizi korkutan olayın üzerine giderek bu şeyden emin olmaya işaret eder.

Yılana sahip olmak: yılan sahibi olduğunu görmek nedir gerçek yaşamınızda sağlıklı bir yaşam ve yüksek mevkilere erişeceğinizi temsil eder.

Rüyada büyük yılan: büyük yılanlar görmek ne demektir büyük ve güçlü düşmanınız olduğunu simgeler.

Küçük yılan: küçük yılanlar neye delalaet eder çevrenizde zayıf düşmanlarınız olduğunu sembolize eder.

Elinde yılan görmek: ne manaya gelir ilim ehli olmaya aday olduğunuzun simgesidir.

Yılanın uçarak yükselmesi: manası nedir huzur, ferahlık simgesidir.

Başının üstünde yılan görmek: neyi anlatır iş ve özel yaşamınızda itibar sahibi olmayı gösterir.

Bir çukur yada kabın içinde yılanlar görmek: manevi yaşamınızda bazı eksiklikler hissettiğinizi sembolize eder.

Ağaçta yılanlar: ağaç üzerinde yılan görmek arkadaşlarınızdan düşmanlığına, onlardan zarar görmeye işaret eder. Yılanların sokmaması zarar verememeleri anlamını taşır.

Kaynak ve devamı için: facebooksitesi.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz