Dünyanın'nın en eski dövüş oyunu Mortal Kombat Google play store'da yayınlanmaya başlandı. 21 Nisanda google playde yerini alan yeni versiyonu Mortal Kombat x Android işletim sistemleride bundan sonra bu oyunu indirebilecekler..

Mortal Kombat X Android sürümü belirli bölgelerde yayında..

1992 yılındaki çıkışından bu yana dövüş oyunu denildiği zaman akla gelen ilk oyunlardan biri olan Mortal Kombat’ın en son oyunu, sahip olduğu üst düzey grafikleri, oyun dinamikleri ve dokunmatik ekranlı cihazlar için optimize edilen kontrol sistemiyle mobil cihazlarda, konsol seviyesinde bir deneyim sunuyor.

High Maturity’ derecelendirmesinin hakkını sonuna kadar veren oyun, Fatality ve X-Ray gibi dinamikleri de mobil cihaz kullanıcılarına sunmayı başarmış durumda.

Geçtiğimiz haftalarda iOS işletim sistemi için piyasaya sunulan oyun, kısa bir bekleyişin ardından Android kullanıcıları için de Google Play Store üzerinden kullanıma sunuldu.

Şu anda kısıtlı bölgelere servis edilmiş olan oyunun ilerleyen günlerde bütün Google Play Store ekosistemine dağıtılması bekleniyor.

Free to Play mantığı üzerine hazırlanan oyunu uygulama mağazasından ücretsiz olarak indirdikten sonra dilerseniz oyun içi satın alma sisteminden de faydalanabilmek mümkün.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz