Akıllı telefon tasarımlarında incelik her geçen gün azalırken Gionee sadece 5.15 mm incelikte olan en yen akıllı telefonu Elite S5.1 ‘i tanıttı.

Çinl, üretici olan Gionee’nin 5.15 mm incelikte olan Elite S5.1 ön siparişe açıldı ve tanıtım ile resmiyet kazandı. Cihaz Çinli bir online satış sitesinde tüm özellikleri ile tanıtıldı. Gionee yeni cihazla birlikte zaten kendinde olan dünyanın en ince telefonu olma rekorunu kırdı.

Cihaz orta segment olarak konumlandırıldı. Çünkü özellikleri bize ancak orta seviye detaylar sunuyor. Elite S5.1 adı açıklamadığı bir işlemciden gücünü alıyor. Qualcomm 4 çekirdekli işlemcisi olan cihazda büyük ihtimalle Snapdragon 400 bulunuyor.

Elite S5.1, 1 GB RAM’e ve 720p çözünürlüğe sahip ve 4.8 inç ekrana sahip. İnce olmasına karşılık 2100 mAh bataryayı içerisinde bulunduruyor.  Düşünüldüğünde bu kadar ince bir akıllı telefona diğer donanımlar ve ekran dışında böyle bir bataryanın bulunması gerçekten inanılır gibi değil.

Cihaz ana kamera olarak 8 MP ve ön kamerası 5 MP olarak iki adet kamera bulunuyor. bu cihazdan önce inceliği ile dünya rekorunu elinde tutan Gionee Elite S5.5, 5.5 mm’lik bir inceliğe sahipti. Yine aynı üretici firma Gionee, Elite S5.1 modeline dünya rekorunu devretti. Fakat bu iki cihaza bakılırsa aralarında incelik dışında iki farklı özellik bulunuyor. Elite S5.5 Full HD çözünürlüğe sahip 5 inç ekran vardı ama S5.1’de 4.8 inç ekran var ve çözünürlüğü 720p HD’ye indirilmiş.

ELİTE S5.1
ELİTE S5.1m

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz