Dropbox Carousel

IPhone ve Android akıllı telefonlar için bu yılın Nisan ayında kendi Dropbox Carousel hizmetini başlattıktan sonra, Dropbox bugün kullanıcıların Apple tablet Carousel içinden görüntüleri görüntülemek için izin veren yeni iPad versiyonu piyasaya duyurdu.

Dropbox yakında Android tablet ve ayrıca web üzerinden servise erişimi sağlanmış uygulamanın Android sürümü geliştirilmesinin son aşamasında olduğunu söyledi.

Dropbox Carousel tüm fotoğraf ve videolar için bir galeri sunmak için tasarlanmıştır. Akıllı telefonunuzdaki fotoğrafları Dropbox hesabınıza atabilirsiniz. Yeni Dropbox hizmeti daha sonra otomatik olarak yenilerini algılar ve yedekler. Görüntülemek ve başkalasrı ile paylaşmak için anılarınızı kolay halde sıralar.

Bir zamanlar fotoğraflar için albüm şey vardı ve her şey düzenliydi. Bir albüm ya da ayakkabı kutusunda onları güvenli tutardık ve arkadaşlarınızla ve ailenizle bu anıları yeniden yaşamak için ortaya çıkarır bakardık. Bugün, yeni uygulamalar ve cihazlarda fotoğraf çekmek daha kolay ve daha çok anı saklanması gerekiyor. Hayatın anıları kaybedilemeyecek kadar değerlidir diye düşünen yetkililer bu nedenle böyle bir uygulama başlattıklarını açıkladı.

Diğer mobil galeriler aksine, Carousel boyutu ile tek bir yerde tüm yaşam anılarını saklar. Telefonunuzda boşluk olur ve sınırlı alanınız olmaz.

Yeni Dropbox Carousel hakkında daha fazla bilgi için yeni iOS iPad uygulamasını indirmek isterseniz Dropbox web sitesi veya iTunes App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Dropbox Carousel
Dropbox Carousel

Kaynak: Dropbox

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz