Profesyonel fotoğraf makinelerinde bulunan lensler birçok kişinin de bildiği üzere değiştirilebilmektedir. Nitekim bu işlemler sırasında makinenin içersine giren tozlara karşı yeni bir aksesuar Çinli üreticilerden geldi. Fotoğraf makinesi için elektrik süpürgesi işlevini gören ürün pratik bir sorun çözücü.

DSLR makine kullanıcılarının birçoğunu çekecekleri fotoğraf yahut uygulayacakları temaya göre çeşitli lensler kullanmaktadırlar. Tabii ki bu lenslerin değişimi esnasında makinenin sensörünün yer almış olduğu bölüm dahil olma üzere hassas noktalara insan gözünün göremeyeceği tozlar kaçmaktadır.

Çok büyük bir sorun olan bu tozlar fotoğraf kalitesini etkileyerek, profesyonel anlamda bu işi yapan ve kendini bu işe adayan kişileri oldukça rahatsız etmekteydi ancak Çinliler her sorunda olduğu gibi bu soruna da bir pratik çözüm sundular.

Fiyatı oldukça uygun olan Fujin adlı bu ürün ile DSLR makinelerinin içine kaçan yabancı madde ve tozları kolaylıkla dışarı atabileceksiniz.

35 Dolara satılmakta olan bu ürün özellikle sahada çalışan profesyonel fotoğrafçıların ilgilisini çekebilecek bir yapıda olasıyla dikkat çekmektedir.

FOTOĞRAF MAKİNASİ
Dijital Makine Temizleyici

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz