Digital Storm Eclipse Mini Oyun Bilgisayar Sistemleri Çıktı

Digital Storm bu hafta önlemleri sadece 15 x 14 x 4 inç boyutunda olan ve 699 dolar fiyatlı yeni Eclipse Mini PC açıklanması ile, küçük form faktörlü oyun PC sistemleri yelpazesine yeni bir ek getirmeyi başardı.

Dört sistemler AMD Radeon R7 260X grafiklere sahip, kilidi Intel Pentium işlemci arasında değişen işlemciler ile donatılmıştır 699 $, 899 $, 999 $ ve 1299 $ fiyatlı aralıklarla mevcuttur. Bir i5 4690K işlemci 4GB Nvidia GTX 970 grafik tarafından desteklenmektedir.

Tüm dört model 8 GB RAM 1600 MHz ve 1 TB 7200 RPM HDD var ama yalnız üst katman modeli ekstra performans sağlayan yapı ile donatılmıştır. 120 GB Samsung EVO katı hal diski (SSD)’de bulunmaktadır.

Digital Storm tam bir ince ayak izi masaüstü seviyesi performansı ile donatılmıştır. Bir oyun devi olarak tasarlamıştır. Tam boyutlu özel grafik kartı ve masaüstü sınıfı Intel işlemci için Eclipse’in desteği ile  son PC oyunları en iyi şekilde oynanabilir. Her zaman Eclipse’in oyun dostu tasarımı ile bir adım önde olacak. Ayarlanabilir parantez ve ekstra depolama için oda yükseltme kapasitesi en üst düzeye sağlanmıştır.

Yeni Eclipse oyun teçhizat hakkında daha fazla bilgi ve detaylar için Digital Storm web sitesine girebilirsiniz.

 

Digital Storm Eclipse Mini Oyun Bilgisayar Sistemleri Çıktı
Digital Storm Eclipse Mini Oyun Bilgisayar Sistemleri Çıktı

Kaynak: PC Gamer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz