DESKA Şehir Sörfü Tahtası İle Kolay Kullanım

DESKA Şehir Sörfü Tahtası İle Kolay Kullanım

Sörfçü ve snowboardçular DESKA olarak adlandırılan bu yeni CitySurf ile spor yaparken zevk alabilirsiniz.

DESKA Dünyanın ilk kent sörf tahtası olacak şekilde tasarlanmış ve bir disk fren sistemi ile donatılmış. Bununla birlikte sörf kayışları ve istenirse bir windsurf yelken eklemek için yeteneğini de bulunuyor. Bir ortamda orman bile olsa gezinmeye yardımcı olabilen bu yenilikçi sörf aracı hakkında daha fazla bilgi için video oluşturulmuş.

DESKA citysörf tahtası proje üretim kavram sıçrama yapmak için 20.000 dolardan yükseltmek isteyen IndieGoGo kalabalık fonlama sitesinde üzerinde şu anda bulunuyor.

Etrafıma baktığını ve ben piyasada bu tarz bir ürünün olmadığını gören tasarımcı hayal kurduğunu ve bunu inşa etmeye karar verdiğini söyledi. Kendi gibi aşırı spor sevenler için DESKA’yı yapmış, onu windsurf, kitebordculara, snowboardçlar için tasarlamış. Daha önce böyle bir deneyim -sunan kaykay yoktu ama şimdi DESKA var dedi.

Şehirde kullanılacak en yararlı özelliklerinden birine sahip, istediğiniz zaman durdurabileceksiniz. Fren sistemi olmadan kurup kullanabilirsiniz. Ayrıca sadece iki dakika içinde kaldırabilirsiniz.

Eğer bir yelken olmasını istiyorsanız sağ ayaklı veya sol ayaklı konumlarına kayışları ayarlayabilirsiniz. Bunu bir windsurf olarak kullanabilirsiniz. Kayışlarla olmadan kullanmak istiyorsanız da kaldırabilirsiniz. Ancak kayış sistemi kullanıcılarını şehir içinde sıçramalarda daha kolay ve güvenli hale getirir. Ayrıca acil frenleme ihtiyacı için de yararlı olur.

Kaynak: indiegogo

DESKA Şehir Sörfü Tahtası İle Kolay Kullanım
DESKA Şehir Sörfü Tahtası İle Kolay Kullanım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz