Dell son zamanlarda ultra keskin LCD monitörü tanıtmaya hazırlanıyor. Monitör 34 inç büyüklüğünde ve kavisli yapısı ile dikkat çekiyor. Monitörün bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Rekabet pazarının geliştiği bir husus da LCD Monitör pazarı oldu. Bu alanda yer almak için 32 ve 34 inç modellere cevap olarak Dell’in hazırladığı monitörün detayları sızdı.

Geçen Haziran ayında Computex’te görücüye çıkan Asus’un yeni 32 inç kavisli monitörü IFA ‘da tanıtılacak ve LG’nin 34 inç monitörüne rakip olacağı söylenen Dell’in U3415W model numarasına sahip monitörü 3440 x 1440 piksel olacak ve 21: 9 en ve boy oranına sahip olacak. Cihazda DisplayPort ve ayrıca HDMI bağlantı kapısı olacak. Bunun dışında 9 Watt’lık hoparlöre yer verilecek.

U3415W çift monitör ile daha fazla kavis sağlıyor ve daha geniş açıları görme fırsatı sunuyor. Cihazın fiyatı hakkında yeterince bilgimiz yok ama cihaz bu yılın son zamanlarında tanıtılacağına ve daha sonra da satışa sunulacağına dair beklentiler mevcut.

Beklemeniz gereken ve sayılı günler kalan IFA 2014 etkinliğinde diğer üreticiler tarafından tasarlanan ve üretilen LCD monitör tanıtımı için ev sahipliği yapacak mı?

LCD monitörler de marka tercih eden kullanıcılar tüm kullanıcılardan sonra bakalım hangi ürünü tercih edecek.  Hangi ekranın daha başarılı olacağını az bir zaman sonra göreceğiz.

DELL
DELL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz