Cyanogen Markası Kalkıyor

OnePlus, OnePlus One kullanıcıları için isteğe bağlı olacak gelecek ay Android 5.0 Lollipop’a dayalı kendi Android ROM’unu sunacak. Cyanogen yerel üretici ile özel bir anlaşma yapan şirket Hindistan’da kullanıcılarına Cyanogenmod da sunabilecek.

OnePlus önemli bir marka olarak şirketi geliştirmek yerine Cyanogen’e güvenmeye çalışıyor. Ancak artık cihazlarında Cyanogen amblemi olmayacak. OnePlus müşterileri için seçenek sunsa da artık marka adına cihazlarında yer vermeyecek. – resimde amblemsiz halini görebilirsiniz-

One Plus, cihazın uluslararası versiyonu kutudan işletim sistemi olarak Cyanogenmod ile çıkacak ama Cyanogen logosu kaldırılması şirket ile bir kaba imaya sahip olduğu anlamına gelmez. OnePlus kendi Android Lollipop-tabanlı ROMunun nasıl bir performans sergileyeceğini görmeyi bekliyoruz dedi.

 

Cyanogen Markası Kalkıyor
Cyanogen Markası Kalkıyor

Şirketin bu cihazları yanı sıra başka ürününü görmek için bekliyoruz. OnePlus One’ın halefi üzerinde çalışıyor olduğunu aylardan beri biliyoruz.  En kısa sürede OnePlus yaklaşan cihazı ya da kendi Android ROM hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde sizleri haberdar edeceğiz.

Kaynak: PhoneArena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz