Clash of Clans

Merhaba arkadaşlar  bugün size google play‘ın ücretsiz androidinize yükleyebileceğiniz Clash of clans android oyunu’na nasıl ulaşacağınızı tarif etmeye çalışacağım.

google play‘dan oyun yüklemeniz için üyelik mecburidir, zaten google play androidler için vazgeçilmez mükemmel bir hizmettir, buraya üye olmak virüs sorunu yaşamadan oyun ve uygulama indirebileceğiniz google‘nin verdiği bir hizmet koludur.

İlk önce üyelik için burayı TIKLAYIN üye olduktan sonra sizi direk oyunun nerede olduğunun linkini verelim oyunu indirme sayfasına gitmek içinde TIKLAYIN 

Clash of clans  başlığın altında yükle butonu var oraya tıkladığınızda karşınıza bir pencere çıkıyor, Supercell‘in ücretsiz hizmetinin verdiği Clash of clans bu pencereden sizin mobil android modelinizi belirterek yüklemeye başlayabilirsiniz.

Takıldığınız bir yer varsa bize yorum bırakabilirsiniz, en kısa zamanda size dönüş yapılacaktır.

Clash of Clans
Clash of Clans

Açıklama
İlk hedefin Akdeniz olmasa da senden de güzel başarılar bekliyoruz! Barbarlar, büyücüler ve daha birçok farklı birimden oluşan bir ordu kur ve klanını zafere taşı! Clash of Clans dünyasında klan arkadaşlarından başka dostun yok. Tüm dünya sana karşı ve milyonlarca düşmanın var.

SAKIN UNUTMA! Clash of Clans’ı indirmek ve oynamak ücretsizdir; istersen oyun içindeki bazı öğeleri gerçek para karşılığında satın alabilirsin. Ayrıca Hizmet Koşullarımıza ve Gizlilik Politikamıza göre Clash of Clans uygulamasını oynamak veya indirebilmek için en az 13 yaşında olmanız gerekmektedir.

ÖZELLİKLER
* Köyünü geliştir ve yenilmez bir kaleye çevir
* Barbarlar, Okçular, Yaban Domuzu Binicileri, Büyücüler ve Ejderhalardan kurulu muhteşem bir ordu kur
* Tüm dünyadan oyunculara karşı oyna ve Ödüllerini ele geçir
* En güçlü Klanı kurmak için gücünü başka oyuncularla birleştir
* Destansı Klan Savaşlarında düşman Klanlara karşı savaş
* 18 farklı birim yap ve hepsinin seviyesini yükselt
* Birlikler, büyüler, Kahramanlar ve Klan takviye birliklerinden kendi taktiğine göre bir saldırı planı oluştur ve düşmanları bozguna uğrat
* Top, Kule, Havan Topu, Bomba, Tuzak ve Duvarları kullanarak köyünü düşmanların gazabından koru
* Eşsiz Clash of Clans dünyasında maceraya katıl ve Goblin Kralına karşı savaş

Bu yazı işinize yaradığını umuyorum, bu konuda yorum yapmaktan çekinmeyiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz