Çin’in teknoloji şirketi, hızla yükselmeye devam eden ve popülerliğini koruyan akıllı telefon üreticisi Meizu, Çin pazarında sahip olduğu %4 oranındaki pay ile ZTE’nin bile önünde yer alıyor.

Sürekli taklit gibi görünen yapımları ile eleştirilse de, pek çok farklı yönü de olan Meizu, sonunda uzun zamandır beklenen Android 5.0.1 Lollipop güncellemesini yayınladı.

İşk olarak Meizu MX4 Pro modeli için yayınlanan Lollipop güncellemesi, Material Design ile güncellenen Flyme 4.5.1 arayüzünü, Meizu MX4 Pro’ya getiriyor.

Söylenenlere göre Meizu MX4 Pro, Android 5.0.1 Lollipop ve yenilenen Flyme arayüz ile birlikte çok daha hızlı ve akıcı bir kullanım sunmaya başlamış.

Güncelleme çok beğenildi

Meizu MX4 Pro kullanıcılarının çok beğendiği Android 5.0.1 Lollipop güncellemesinin geleceği sıradaki modelin MX4 olduğu bilinse de, güncellemenin yayınlanacağı tarih hakkında bilgi verilmedi.

Bakalım MX4 Pro kullanıcılarını çok mutlu eden Android 5.0.1 Lollipop güncellemesi, MX4 modelinde de aynı başarıyı yakalamayı başarabilecek mi?

Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz