Çift Kavisli Ekranı İle Xiaomi Geliyor

Herkesin elinde olan akıllı telefonlar gün geçtikçe farklı görünüme dönmeye devam ediyor. Bu görüntülerinin tamamen müşteri çekme odaklı yapılması rekabet anlayışının ne denli büyük bir hal aldığını gösteriyor. Piyasa içinde akıllı telefon sektöründe büyük adımlar atmış ve yüksek satış rakamlarına ulaşmış bir kaç firma vardır. Bu firmalardan en çok ilgi çeken ve kullanılan modelleri Samsung ve Apple firmaları ürettiler. Bu telefonların üzerinde bir çiziye ulaşmak oldukça zor. Ancak piyasanın bu denli canlı olduğu sektöre girebilmek için bir çok başka firma çıkarttıkları ürünlerle şanslarını denemekteler. Ancak genellikle büyük firmaların öldürücü teknoloji darbeleri karşısında ayakta duramıyorlar.

Büyük bir bilgi birikimi ve emek gereken bu işte en son sıçrayış yapan firma Xiaomi oldu. Çin ülkesinin en gözde akıllı telefon üreticisiyim diyerek iddiada bulunan bu şirket büyük oynamaya devam ediyor. Samsung firmasının en son çıkarttığı bir kenarında eğim bulunan Galaxy Note Edge ürünü büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Büyük oynamayı seven Xiaomi firmasıda bu telefon üzerinden yola çıkarak iki tarafında da eğim olan telefon üreteceklerini internet sitelerinden duyurdu. Üreteceklerin bu telefonun reklamlarına kendi internet sitesinden başlayan şirket büyüme yolunda büyük adımlar atmaya devam ediyor.

 

Çift Kavisli Ekranı İle Xiaomi Geliyor
Çift Kavisli Ekranı İle Xiaomi Geliyor

Kaynak: Techcrunch

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz