Cielo WiGle Akıllı Ev Otomasyon Sistemi

Cielo WiGle Akıllı Ev Otomasyon Sistemi

Cielo WiGle bu hafta kullanıcıların arkadaşı uygulamasını kullanarak akıllı telefonunuzdan doğrudan ev çevresinde bazı aletleri, cihazları ve ışıkları kontrole yardımcı olmak için oluşturulan yeni bir akıllı ev otomasyon sistemini başlattı.

Cielo WiGle akıllı ev sistemi basitçe kontrol edilecek cihazın üzerinde veya yakınında ışık ve tutucu veya yer WiGle arasında Wifi yerleştirerek çalışacak.

Sistem, Samsung, Sony, Kenwood, LG, Panasonic Fujitsu ve daha fazlası gibi üreticilerin cihazları ve aletleri geniş bir yelpazede destekliyor. Cielo WiGle akıllı ev projesi üretim kavramında sıçrama yapmak için rehin 50.000 $ yükseltmek isteyenler için Kickstarter kalabalık fonlama sitesinde üzerinde şu anda bulunuyor.

“Basit uygulaması otomatik olarak Cielo WiGle cihazlar ve ev WiFi hissedecek ve size bağlı ışıkları, aletleri, çevrelerini kontrol etmek ve yönetmek mümkün olacak. İlk aygıtın bir kayıttan sonra başka benzer cihazları kayıt etmesi de mümkün olacak.

WiGle size nihai kontrol kolaylığı sağlayan önceden ayarlanmış modlar, önceden ayarlanmış ısıtma veya soğutma ortamları, iOS genişletilebilirlik (çalar saat ile entegrasyon, bildirim merkezleri vb) ve cihaz gruplama işlevselliği kadar ev aletleri için kontrollerin birçok çeşidi ile geliyor. Ayrıca mobil uygulaması ile entegre edilmiş şekilde her şeyi yönetiyor.

Kaynak: kickstarter

Cielo WiGle Akıllı Ev Otomasyon Sistemi
Cielo WiGle Akıllı Ev Otomasyon Sistemi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz