Chromecast Konuk Modu İle WiFi Şifresine Gerek Yok

Google cihazları aynı WiFi ağ üzerinde olmasa bile Chromecast‘inize telefonunuzu veya tabletinizi bağlanmanızı sağlar. Chromecast medya flama için bir yazılım güncelleştirmesi çıkarmış durumdadır.

Yeni misafir modu özelliği, WiFi şifresini paylaşmak zorunda kalmadan, bir arkadaşınızın evinde bir Chromecast’inize telefonunuzdan içeriği göndermenizi sağlar.

Cihaz ayarları menüsünde konuk modunu açmak için son Chromecast uygulamasını gerekir. Chromecast sadece bir ses tonu göndererek aynı odada herhangi bir cihaza bağlanmak mümkün olacak. Cihazınız için insanlardan bir PIN kodunu paylaşmak için yardım istemek zorunda kalmayacaksınız. Bu işe yaramazsa, bir misafir kullanıcının sadece bir Chromecast’inizin ana ekranda görüntülenen PIN’i girebilirsiniz.

Konuk olarak HBO Go, YouTube, Hulu Plus Netflix ya da diğer hizmetlerin onlarcasının içeriğimi bulmak ve bunu bağlı olan Chromecast‘i TV’ye göndermek için kendi telefon ya da tabletinizi kullanabilirsiniz. Aygıtlar aynı ağa bağlı olmadıkça LocalCast gibi uygulamalar çalışmaz böylece, bir Chromecast’inize telefonunuzdan yerel videoları veya diğer içeriği göndermek mümkün olmayacaktır.

Misafir modu Android 4.3 veya üstü gerektirir. iOS cihazlar veya PC’ler ile çalışmaz.

Google ilk önce Haziran konuk modunu açıkladı ancak özellik şimdi kullanıcılarına yayılıyor.

 

Chromecast Konuk Modu İle WiFi Şifresine Gerek Yok
Chromecast Konuk Modu İle WiFi Şifresine Gerek Yok

Kaynak: Android Police

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz