Günümüzde fotoğraf çekmek, özellikle de kaliteli fotoğraf çekmek sadece akıllı telefonlarla gerçekleştirilir oldu. Üstelik kalitesinin çok yüksek olduğunu söylememiz çok zor. Bunun yanında akıllı telefonların ücretlerinin de ne kadar yukarıda olduğu bilinen bir gerçek. Ama atladığımız çok önemli bir nokta var. Fotoğraf çekmek için kullanılması gereken asıl cihazlar fotoğraf makineleridir. Bu makineler, akıllı telefonlardan çok daha kaliteli fotoğrafları çok daha uygun fiyata çekmenize olanak sağlar.

İşte bu fotoğraf makinelerinden bir tanesi Canon Powershot A2600. Artık kaliteli fotoğraflar için akıllı telefonlara mahkum değilsiniz. 16 megapiksel kameraya sahip olan bu makineler ile çok uygun fiyata yüksek niteliğe sahip fotoğraflar çekebilirsiniz. Üstelik günün indirimi olarak Hepsiburada.com’a özel indirimli fiyat ile sahip olmanız mümkün.

28 mm’lik, 5x yakınlaştırma etkisine sahip lensi ve arka kontrol panelinde 3 inç’lik bir ekrana sahip olan cihazın ekranı LCD olarak tasarlanmış. Bu nedenle yüksek kalitede çekilen fotoğrafları, çok daha yüksek kalitede görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca aksesuar olarak da oldukça şık bir tasarıma sahip. Metal kaplamalı ve incecik gövdesi ile tasarım harikası olarak nitelendirilebilir. Ayrıca bu A2600 modelinin DIGIC 4 gibi çok güçlü bir işlemciye sahip olması, oldukça iyi işler yapmasını da sağlıyor.

Bu makinenin tek özelliği sadece fotoğraf çekmek değil. Video kayıtlarında da oldukça başarılı işler çıkartabilen A2600, 720p video kayıt fırsatı sunuyor size. Bu Canon Powershot A2600 fotoğraf makinesi bugün için hepsiburada.com adresinden indirimli olarak 199 TL’ye satılıyor. Normal fiyatına kıyasla yüzde 34’lük bir indirim anlamına gelen bu fırsat, fotoğraf çekmeyi sevenler için kaçmayacak bir fırsat.

Sadece bu ürün için değil, fotoğraf makinelerinin tanıtıldığı fuarları takip ederek, kaliteli fotoğraf makinelerini, çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Siz teknoloji severler için en güncel indirim bilgilerini sizler için araştırıp haber yapmaya biz devam edeceğiz. Özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler ve kaliteden ödün vermek istemeyenler için birebir olan bu ürün için, elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü bu kampanya kapsamında bulunan ürünler stoklarla sınırlı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz