Büyük Hayran Kitlesine Sahip Street Fighter V Yeniden Geldi

Nostalji oyun çeşitlerinden olan ve 90’ lı yılların vazgeçilmez oyunu Street Fighter yeni sürümüyle piyasaya çıktı. Bütün oyun içinde olan kahraman dövüşçülerin yaratıcıları senelerdir aynı karakterleri ilk çıktığı günlerdeki gibi sevdirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Kendine ait özellikleri olan bu dövüşçülerin geçmişi eskiden büyük eğlence mekânları olan Atari salonlarına dayanır. Görsellik bakımında eski zamanın teknolojisine göre üst düzeylerde üretilmiş bu oyun kısa zamanda büyük ilgi görmüş ve seneler boyunca bu ilgiyi devam ettirmiştir.

Street Fighter oyununun geçmişinden bu zamanına kadar yapılan serilerinden sonuncusu olan Street Fighter V PS4 ve PC için özel olarak yeniden tasarlandı. Bu oyun tazeliğini hala korumakta oyunun ilk görüntüleri video şeklinde internette sunuldu. Capcom firmasının ürünlerinde biri olan bu oyun The Game Awards 2014 te sunularak duyurulması için gerekenler yapılacaktır. Oyun içindeki detayları öğrenmek için oldukça erken ancak oyunun bir önceki oyun serilerinden daha fazla görsellik ve aksiyon içerdiği bir gerçek. Şimdilik bu oyun sadece PS4 ve PC kullanıcıları için tasarlandı. Ancak büyük bir kullanıcı kitlesine sahip bu oyun Xbox One konsolunda da çıkacaktır.

Senelerdir büyük hayran kitlelerini peşinden sürükleyen bu oyun hayran kitlesini arttırarak senelere meydan okuyacağa benziyor.

Büyük Hayran Kitlesine Sahip Street Fighter V Yeniden Geldi
Büyük Hayran Kitlesine Sahip Street Fighter V Yeniden Geldi

Kaynak: Videogamewriters

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz