Akıllı telefonların gelişmesiyle birlikte yüksek kalitede üretilmeye başlanan oyunlar kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Akıllı telefonlarda akıl almaz kalitede eğlenceli oyunlar üreten aplikasyon uzmanları. Macera dalında koşu oyunlarından hoşlananları sevindirecek haberleri olduğunu söyleyen Android çalışanları yeni oyunları görücüye çıkardı.

Zaman geçtikçe grafik işlemcilerin güçleniyor olması ve telefonların hafızalarının giderek artması birçok telefon aplikasyonu gibi oyunların gelişmesini de sağladı. Oyunseverler ise tüm teknolojiye rağmen basit ve sade oyunlara rağbet gösteriyorlar.

Tarihe ismini yazdırmış ve en çok oynanma seviyesine ulaşan oyunlar incelendiğinde Temple Run 2, Subway Surfers, Pitfall öne çıkıyor.

Koşu halindeyken reflekslerin ön plana çıktığı oyun, mücadele boyunca kullanıcının karşısına çeşitli engeller çıkarıyor. Temple Run yayınlanmasından itibaren popülerleşen akıllı telefonlarda en çok oynanan oyunlardan biri oldu.  İlklerden biri olmasının etkisiyle ilerleyen oyun ikincincisiyle de  rekora ulaştı. İyice yerine oturan oyun, hiç bitmeyen bir koşu mücadelesi haline geldi. Eğlenceli vakit geçirmek için önerilen oyunların başında gelen Temple Run 2 yüksek hayran kitlesine sahip.

Metro sörfçüleri adına gelen oyun bu alanda yapılmış en iyi oyun olma özelliğini taşıyor. Oyundaki amaç Temple Run’da olduğu gibi koşarak seviyeleri geçmek. Fakat Temple Run’dan zor oluşuyla dikkat çekiyor.

Pitfall ise bir zamanlar bilgisayar oyunu olarak oynanıyordu. Geliştirilen oyun son dönemde akıllı telefonlarda da entegre edildi ve Andorid sürümüyle ile birlikte piyasada yer almaya başladı. Koşu olmasının yanında diğer oyunlara göre geliştirilmiş çok sayıda uygulaması olan oyun, yüksek seviyede macerayı vaadediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz