Battery Saver, telefonunuzdaki şarj sorununa çözüm niteliğinde bir uygulama. Astro Bouncer ise oyun meraklılarını uzayda eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

Günümüz en büyük sorunlarından biri olan şarj sorununu ortadan kaldıracak ve gündelik yaşantınızı eğlenceli hale getirecek iki uygulama sunuyoruz: “Battery Saver” ve “Astro Bouncer”.

Battery Saver, telefonunuzdaki şarj sorununa çözüm niteliğinde bir uygulama.

Astro Bouncer ise oyun meraklılarını uzayda eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

 Battery Saver ile pilinizin ömrünü uzatın!

Akıllı telefonlar hepimizin vazgeçilmezi; bir de şarjları daha uzun süre dayansa ne iyi olurdu! Taze uygulamalardan “Battery Saver”, telefonunuzun pil ömrünü artırmak için gereken tüm çözümleri barındırıyor.

battery_saver

Uygulamanın detaylarını incelemek ve satın almak için tıklayın.

Flappy Bird ve Crossy Road tutkunları kaçırmasın: Astro Bouncer

Galakside yolunu kaybetmiş bir astronotsun. Üstelik tehlikelerle dolu gezegene çakıldın. Olabildiğince uzun süre hayatta kalmak en büyük hedefin! Elinde neler mi var? Havada kalmak için kullanabileceğin Jet Çantan, puanını yükseltmek için toplayacağın yıldızlar, güç artırma araçları, kalkanın olan Kuvvet Alanı, yer çekimi kuvvetini kullanarak yakınındaki yıldızları çeken Manyetik Giysi, yükseğe uçmanı sağlayan Jet İtici, düşmanın olan uzaylı yaratıkları yok eden Plazma Mayını… Uzay tehlikeli bir yer, gezegenin her yeri ise dikenli canavarlarla dolu. Zıplayarak ne kadar dayanabilirsin?

astrobouncer

Ücretsiz oyunun detaylarını incelemek ve indirmek için tıklayın.

Haberin Kaynağı: microsoft.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz