eBlackBerry Efsanesi Classic Modeli İle Geri Döndü

Telefon üretiminin ilk çıktığı yılardaki teknoloji ile şimdiki geldiği nokta asla bağdaştırılamaz. İlerleyen yıllarla birlikte teknolojide hızla ilerlemektedir. Özellikle insanların en çok ilgi duyduğu telefon piyasası git gide önemini arttırmakta ve arz talep oranını gitgide olumlu yönde ilerletmektedir. Bu piyasa içinde bir yıldız gibi parlayan ve sonra gitgide yıldızı sönen birçok firmada kendilerini bu sınırsız çeşitliliği olan alanda kaybolup gitmiştir. Ancak eski satış rakamlarına ulaşamasalar da bazı firmalar hala sektörün içinde olabiliyor. Büyük satış rakamlarından sonra akıllı telefonlarda gelişen sistemlerle birlikte aşağılara düşen BlackBerry Passport modeli ile yeniden kendini göstermeye başladı.

Bu modelinden sonra tekrar piyasa içindeki eski günlerine dönmek isteyen BlackBerry telefonu her ne kadar zor günler geçirse de çizgisinden vazgeçmemekte kararlı. Bu kararının kanıtı olarak eski Bold 9900 modelinden ilham alan ürün yöneticileri yeni classic adında bir model daha çıkarttı. Yeni çıkartacakları bu üründe 3,5 inç ve 720×720 kalitesinde görüntü veren bir ekran kullanıldı. Telefonun kendi hafızası olarak 16 GB kullanım alanı sunan bu telefonun hafızası istenirse 128 GB a kadar çıkartılabiliyor.

Ayrıca 1080 p kalitesinde video çekimine de izin vermekle birlikte 2MP ön ve 8 MP arka kayıt ve fotoğraf çekim kamerası ile kullanıcılarını bekliyor.

BlackBerry Efsanesi Classic Modeli İle Geri Döndü
eBlackBerry Efsanesi Classic Modeli İle Geri Döndü

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz