Best Buy ve Future Shop Kanada’da Blackberry Pasaport 199,99 Dola

Best Buy ve Future Shop Kanada’da Blackberry Pasaport 199,99 Dolar

Blackberry Pasaport kilitsiz versiyonu ABD’de 599 $ için kullanılabilir ve aynı zamanda önümüzdeki günlerde ABD’de AT & T’de başlatması bekleniyor.

Kanada merkezli cihaz ise 199,99 dolar için satan Blackberry Pasaport, Best Buy ve Future Shop’ta bulunuyor. Ancak, cihaz ile iki yıllık sözleşme imzalamak zorunda olan kullanıcılara sunulacak. Ülkemizde telefon bu hafta içinde satışa sunulacak.

Perakendeciler teklif için 30 Ekim tarihine kadar geçerli olan online listelerden ulaşabilir.  Ancak hızlı hareket etmek zorunda olduklarını bildirmek gerekir.

Blackberry Pasaport 1440 x 1440 piksel çözünürlükte, bunun  yanı sıra QWERTY klavye ile 4.5 inç dokunmatik özellikli ekran ile geliyor. MicroSD kart yuvası ile birleştiğinde 2.26GHz hızında çalışan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemci 3GB RAM ve dahili depolama 32GB’a sahip.

Arkada, 1080p video kayıt yetenekleri yanı sıra, 2MP ön kamera ile fotoğraflar için bir 13MP kamerası var. Cihazda büyük bir 3450 mAh pil bulunuyor ve Blackberry OS 10.3 önceden yüklenmiş olarak çalışıyor.

Cihaz AT & T ABD’de sadece başlatmak için beklenen, ancak fiyatlandırma hakkındaki bilgiler kesin değil. Ülkemiz dahil neredeyse tüm dünya da satışa sunulacak olan cihaz hakkında yeni haberler bekleniyor.

Kaynak: phonearena

Best Buy ve Future Shop Kanada’da Blackberry Pasaport 199,99 Dola
Best Buy ve Future Shop Kanada’da Blackberry Pasaport 199,99 Dola

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz