Berrak Tüzünataç Geçen Yıl adı uyuşturucu ile anılmasından sonra hiçbir projede yer almayan Berrak Tüzünataç bu yıl yeni proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İranlı yönetmen sayesinde Kürtçe dersleride sahnede alan Berrak Tüzünataç böylelikle yeni projesi içinde bir dile sahip oldu.

Berrak Tüzünataç Geçen Yıl adı uyuşturucu ile anılmasından sonra hiçbir projede yer almayan Berrak Tüzünataç bu yıl yeni proje ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İranlı yönetmen sayesinde Kürtçe dersleride sahnede alan Berrak Tüzünataç böylelikle yeni projesi içinde bir dile sahip oldu.

Son zamanlarda hiç bir projede yer almayan Berrak Tüzünataç yeni filmi ile beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi’nin filminde rol alacak olan Tüzünataç rolü için Kürtçe öğrendi.

Berrak Tüzünataç ”Pek fazla kulak aşinalığım yoktu” dedi. Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç uzun zamandır hiç bir projede yer almıyordu.

İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi’nin yeni filminde rol alacak olan Berrak Tüzünataç rolü gereği Kürtçe öğrendi. İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi’nin Cannes Film Festivali’ne göndereceği filmde rol alan Berrak Tüzünataç yeni rolü için Kürtçe öğrendi.

Sette temel Kürtçe eğitimi aldığını belirten oyuncu, “Maalesef Kürtçe’ye bir kulak aşinalığım yoktu. Çevremde çok duyduğum bir dil de değil. O yüzden biraz zorlandım” dedi. Bir dönem Hande Subaşı’na benzerliği ile pek çok iş alan Berrak Tüzünataç şimdi de Hande Subaşı’nın reklam yüzü olduğu firma ile anlaştı.

SETTE KÜRTÇE ÖĞRENDİ

Berrak Tüzünataç, son olarak İranlı Kürt yönetmen Shahram Alidi’nin Cannes Film Festivali’ne gönderilecek filminde rol aldı. Sette temel Kürtçe eğitimi aldığını belirten oyuncu, “Maalesef Kürtçe’ye bir kulak aşinalığım yoktu. Çevremde çok duyduğum bir dil de değil. O yüzden biraz zorlandım” dedi. Berrak Tüzünataç’ın bu iradesi hakında ve bu yeni projesi hakkındaki düşüncelerinizi bizim ile yorum olarak paylaşırmısınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz