Barbie Bebek Çocuğunuzla WiFi Sohbetleri Yapacak

Mattel  yıllardır Barbie bebek yapıyor ve bebek için yeni yenilikler peşinde. Kız ve erkekler nesiller yıllardır bu bebek ile oynadı ve Mattel ToyTalk adlı bir şirket tarafından yapılan yüksek teknoloji ile dolu Barbie bebeğin yeni bir sürümünü açıkladı. Oyuncağa Hello Barbie denir ve oyuncak ile çocuğunuzun konuşmasını sağlamak için internete bağlanır. WiFi kullanarak çalışır.

Wifi üzerinde çocuğun bebek ile konuşmaları kaydedilir. Sadece onunla olan konuşmaları kaydetmek de değil ama aynı zamanda konuşmaları e-posta ile gönderebilirsiniz. Oyuncakta oyun bir saat pil, iyi bir mikrofon, hoparlör ve bir küçük gömülü bilgisayar bulunmaktadır. Kemer tokası üzerindeki bir düğmeye basıldığında Barbie uyanır.

 

Barbie Bebek Çocuğunuzla WiFi Sohbetleri Yapacak
Barbie Bebek Çocuğunuzla WiFi Sohbetleri Yapacak

Çocuğun söylediği şeyler kaydedilir ve şifreli ToyTalk sunucularına gönderilir. Ses daha sonra çocuk ne diyor diye anlar ve bir yanıt belirlemek için ses tanıma yazılımı tarafından işlenir. Bebek komut sayesinde çocuğa soru sorar. Gizlilik alarak da oyuncak kullanan çocukların kaydedilen sesleri ToyTalk bilgisayarlarda saklanır.

Kaynak: The Register

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz