ASUS ZenWatch Google Play’de Satışa Çıktı

ASUS ZenWatch Google Play’de Satışa Çıktı

Daha önce duyurulduğu gibi Asus bu hafta Google Play’de 199 dolar fiyatlı kahverengi veya siyah bantlarla zenginleştirilmiş ASUS ZenWatch akıllı saatini online mağaza aracılığıyla satışa çıkardı.

Bluetooth 4.0 donanımlı olan akıllı saat spor bir 320 x 320 piksel çözünürlüğü sağlayan 1.63 inç AMOLED ekrana sahip ve özellikle Android giyilebilir cihazlar için tasarlanmış. Google’ın son Android Wear işletim sistemi ile cihaz çalışır.

ASUS ZenWatch 512MB RAM ile desteklenen 1.2GHz CPU işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 400 işlemci ile güçlendirilmiş ve gerektiğinde 1.4Wh pili şarj etmek için Micro USB şarj ile birlikte geliyor.

ASUS ZenWatch Android Wear tarafından desteklenmekte ve Google ortaklığı ile üretilen ilk ASUS giyilebilir cihazı olması ile övünülmektedir. ASUS ZenWatch bir Android akıllı telefon ile sorunsuz şekilde etkileşime geçebilir ve işlevselliğini genişletmek en çok ihtiyaç duyulan yararlı bilgiler sağlamak ve sağlıklı yaşam yönetici olarak hizmet etmek için zarif hazırlanmış bir saat konumundadır.

Eğer Android 4.3 veya daha yüksek sistemde çalışan bir cihaza sahipseniz Android akıllı saat ile bağlantı kurmanız mümkündür. Yeni ASUS ZenWatch akıllı saat şık ve kolay bir kullanım sağlayacaktır.

Kaynak: Asus

ASUS ZenWatch Google Play’de Satışa Çıktı
ASUS ZenWatch Google Play’de Satışa Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz